Gæste Billeder af Gimmer - kennelrævestien

Gå til indhold

Hoved menu:

Gæstebog > Indslag
 
Kære Connie og Flemming
 
Nu er jeg lige straks ved at fylde år, altså næsten 4 år om ikke så længe.Jeg håber ikke, I savner mig alt for meget, men jeg kan fortælle . at jeg har det rigtig godt. Min madskål bliver hver eneste dag fyldt , det samme gør min vandskål, men hulekurv er dejlig varm, især dejligt om vinteren, men bestemt også på andre tider af året, hvor jeg trænger til en lur uden forstyrrelser.
 
Jeg har haft et travlt år med anlæggelse af en 18-huls golfplæne, hårdt arbejde også for en gravhund, Annette er ikke så begejstret som jeg, dækker hun dem til, graver jeg bare videre. Lige nu er det for vådt og koldt udenfor så anlægsarbejdet er sat i bero,vi gravhunde er bestemt ikke så begejstrede for kolde morgener og aftener. Heldigvis slipper jeg for turen til Vesterhave (Karrebæksmine), vandet er koldt, det er det altid, så vi har intense samtaler om . hvem og hvornår vi skal soppe. Tænk de lokker med godbidder og smigrende ord, men NEJ TAK , den hopper jeg ikke på.Hvis! der skal bades, ser jeg gerne på fra landsiden, og så kan de hoppe og danse ! jeg går ikke i!!!!til gengæld synes jeg om at komme ind i Herlufsholmskoven, der er dejligt mange dufte og andre hunde, så vi kan udveksle erfaringer med vore oplevelser. Jeg er en rimelig velopdragen hund, der nyder at have både små og store mennesker omkring mig. Albert er 12 og en læsehest, så når han kommer ligger jeg i arm og læser med, hans små søskende,Marie 7  vil kysse hele tiden- det kan blive  for meget , så hellere lege tagfat med Christian 5, det kan blive lidt voldsomt , især hvis han har forstærkning fra Edward 6 og James 3, så bliver de sendt i haven , mens jeg kommer ind på mit værelse for at samle flere kræfter.
 
Annette har fundet ud af at få mig til at ”sitte” og gå i kurv ved hjælp  af tegnsprog, hente bold og drible, mest fordi hun bliver lidt ked af det , når det mislykkes, så ja- jeg er en voksen mand, der synes det er dejligt at møde andre mennesker og dyr og opleve verden. De(Poul og Annette)  gør fremskridt! Jeg er en god vagthund, der fortæller, hvis der dukker en bil op, vi ikke kender.Kort fortalt – alle synes jeg er dejlig, det synes jeg naturligvis også  selv.                                               .
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu